7 Ağustos 2015 Cuma

BLACKWOOD-BRACKEN HANELERİ

Raventree Hall'in Blackwood Hanesi
Nehir’in antik hanelerinden biridir.Zamanında Tully hanesinin otoritesini kabul eden hanelerin başlarında gelir.Ana yerleşkeleri Raventree Hall Blackwood Vadisi'nin kuzeyinde Nehirova ile Kızıl Çatal arasında yer almaktadır.Kızıl Çatal’ın diğer tarafında ise Bracken'ler vardı...

 Kahramanlar Çağı'nda krallıktı bu iki hane.Komşu krallık diyebileceğimiz Brackenler ile aralarında ki çıkar kavgaları zamanla asla bitmeyecek bir kan davasına dönmüştür.Armaları kızıl zemin üzerine siyah kuzgunlar ve zeminin ortasında yer alan siyah zeminde beyaz yürek ağacıdır.Eski Tanrılara  ibadet eden az sayıda ki güneyli hanelerdendir Blackwood.

Stone Hedge(Taş çit)’in  Bracken Hanesi 
Nehir’in antik hanedanlarındandır. Armaları kahverengi zemin üzerine sarı zeminde kızıl aygırdır. Sözleri bilinmemektedir.Bracken toprakları Üç Dişli Mızrak'ın Kızıl Çatal'ı boyunca yer alır. Bracken'ler Nehir Kralları arasında yer alıyordu. Komşuları olan Blackwood'lara karşı büyük bir düşmanlık beslerler. Bracken'lere göre Blackwood'lar önce onlara biat etmişler sonra ihanet ederek taçlarını gasp etmişlerdir.Olay aslında yeşil vadi benim meselesi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder